Miljø- og kontakttræning

 

Miljøtræning som skaber balance

 
Miljøtræning er træning, hvor man vænner hunden til forskellige ting og situationer, som den fra naturens side ville blive bange for
 
I miljøtræning fokuserer vi på hundes kropssprog og velvære ved at vinde hundes tillid samt forståelsen af hundens kommunikationsformer.

Hvordan viser hunden os at den trives, eller ikke trives?
Hvordan viser vi hunden at alt er ok?
Hvordan vinder man hundens tillid?
 
Har du din hunds tillid?

Mange mennesker samlet på et sted, byens pulserende liv og uforudsigelig/pludselige lyde/bevægelser. Det ofte ting, som hunde er bange for.  Men i miljøtræning kan alt lade sig gøre, hvis du har hundens tillid, og for den som bærer viljen i hjertet.
 
Miljøtræning er vigtigt, fordi hunden lærer at opføre sig roligt i nye og måske farlige situationer. Det krævet et stort tillidsbånd mellem hund og fører, for hvis du har din hunds tillid, så vil den gøre alt for dig.
 
Det handler om at have den mentale indstilling, at “Når jeg kan gå forbi den pulserende, farlige by, så kan min hund også”. Det handler om tillid og at vise din hund vejen frem. Det er ikke kun hunden, der skal trænes, men i lige så høj grad , hvis ikke i højere grad, mennesket, hundeføreren.
 
Hunde bliver mentalt udfordret med miljøtræning, og derfor er det vigtigt at man går stille og roligt frem, bygger træningen op efter hundes mentale behov og sind. Det er herigennem at vores lære om hundens kropssprog og kommunikation kommer ind, og mit absolutte fokus område.
 
Nysgerrig? Bliv klogere på miljøtræning ved at tilmelde dig det næste hold.

​Træningen går ud på at vi mødes over 6 gange, forskellige steder rundt omkring i Nordsjælland, det er derfor en forudsætning at du/I har mulighed for selv at komme rundt jeres hund, og ekstra bonus her er at hunden bliver vant til at køre bil/tog, bus uden at forbinde det med noget negativt, som fx et dyrlægebesøg.


Den flexible løsning – Rullende opstart

Der vil være miljøhundetræning alle lørdage i lige uger hele året rundt.

Man kan hermed sammensætte træningen så den passer ind i din hverdag.

dvs. når man tilmelder sig den flexible løsning får man 6 ganges træning til rådighed, men bestemmer selv hvornår man vil bruge disse træningsgange.